Shell overweegt coronavaccins verplicht te stellen

Shell overweegt coronavaccins verplicht te stellen en werknemers die alsnog een prik weigeren te ontslaan. Dat blijkt uit een interne memo van ongeveer een week geleden die Financial Times in handen heeft. Het zou in eerste instantie gaan om personeel op bijvoorbeeld offshorelocaties.

Het personeel werkt niet alleen op dergelijke locaties, maar woont er ook. De verplichting zou alleen gelden als aan een aantal andere criteria wordt voldaan. Zo moeten er vaccins beschikbaar zijn die door gezondheidsorganisatie WHO zijn goedgekeurd.

Op een later moment zou de vaccinverplichting ook voor andere werknemers kunnen gelden. “Voor werknemers die een vaccin weigeren, zullen we ons uiterste best doen om ontslagen te voorkomen, al is er geen alternatief”, schrijft het bedrijf in de memo. Shell wilde niet reageren op vragen van Financial Times over de memo.

De olie- en gasgigant is niet het eerste bedrijf dat een vaccinverplichting overweegt. Zo kondigde LeasePlan eind augustus als eerste Nederlandse bedrijf aan vaccins verplicht te stellen op kantoor. Volgens deskundigen begeeft het bedrijf zich daarmee juridisch gezien op glad ijs.

Ook wereldwijd zijn er meer bedrijven die vaccinaties verplicht stellen. Zo eist Google van alle werknemers dat ze een coronavaccin hebben gehad als ze naar een van de Amerikaanse kantoren willen. Facebook kondigde een vergelijkbare maatregel aan. En Frankrijk heeft de wet zodanig aangepast, dat zorgmedewerkers ertoe worden verplicht zich te laten inenten tegen COVID-19.


 

Waarom word er toch zo hard gepushed voor een vaccin dat niet echt werkt (tegen een virus met een lagere mortaliteit dan een flinke giep)?

 

Vaccinresistente mutaties

Epidemiologen ongerust: coronavaccins mogelijk binnen jaar uitgewerkt

30 maart 2021 03:42

 

Over de hele wereld komen meldingen binnen van volledig gevaccineerde mensen die toch nog COVID-19 krijgen.  Gegevens sommige landen met een hoge vaccinatiegraad wijzen bovendien uit dat meer gevaccineerden dat niet-gevaccineerden COVID-19 krijgen. <——

 “Landen met een hoge vaccinatiegraad zullen logischerwijs meer besmettingen hebben onder gevaccineerde mensen. Als een land een vaccinatiegraad van 100 procent heeft, dan zal ook 100 procent van de infecties afkomstig zijn van gevaccineerde mensen. Dit betekent niet dat het vaccin niet werkt.”<—- 

Wanneer je 100% prik dekking heb en 100% word ziek van andere geprikten ..Dan betekent het dat dus wel!

 

verplicht prikken

De injectie is zo weer uitgewerkt

De Logica is zoek….