Demissionair

 

Demissionair minister-president Mark Rutte hoopt Indiase techbedrijven te kunnen verleiden om Nederland als springplank naar Europa te gebruiken. Hij riep deze week tijdens de Nederlandse handelsmissie in India vooraanstaande cybersecuritybedrijven op zich hier te vestigen.
Vooral de regio Groot-Rotterdam-Den Haag doet veel moeite om betrokken bedrijven aan te trekken. Met subsidie van de overheid is het Digital Soft Landing Program gestart, een initiatief om Indiase cybersecurity-spelers te begeleiden bij hun Europese uitbreiding via Nederland.

The Hague & Partners, Netherlands Foreign Investment Agency, InnovationQuarter, gemeente Den Haag, Security Delta (HSD) en DutchBasecamp hebben hiertoe een consortium gevormd. Het doel van de handelsmissie , die nog tot en met vandaag voortduurt, is het versterken van de economische betrekkingen tussen de twee landen.

Bron van dit verhaal


DUS in plaats van hier de mensen op te leiden en bij te scholen tot security experts kiest een (vanwege desinformatie, volks bedriegerij en andere wandaden) afgetreden minister president ervoor om nog meer (onverstaanbare) techies uit India aan te trekken. (niets tegen deze mensen  dit zijn vaak heel goed in wat ze doen)

Waarschijnlijk kan je bedrijven beter ‘lokken’ door de infrastructuur aan te passen aan 2025, niet af en toe een snelweg verbreden die vervolgens bij alle steden in een trechter vastloopt. Door subsidies te geven aan de juiste zaken, niet aan b.v. groepjes milieu terroristen, woke en andere flauwekul mode verschijnselen, maar aan zaken die de economie een boost zullen en kunnen geven! Niet aan Indiase of welke landen dan ook die vervolgens met grote regelmaat naar hun familie thuis vliegen. hey wacht Schiphol moest toch kleiner want vervuiling? We mogen huizen en wegen bouwen,  boeren mogen niets en moeten allemaal weg, er kan en mag meer maar je gaat wel tech bedrijven van de andere kant van de globe hierheen halen met wie weet wat voor vage deals en afspraken..

DEMISSIONAIR..
wat was dat ook al weer in een fatsoenlijke democratie? De boel drijvende houden tot het VOLK nieuwe vertegenwoordigers kiest.. toch?

Geen besluiten nemen en wijzigingen doorvoeren want je was de halt toe gezegd!  Nog even snel een vervolgcarrière veiligstellen door grijze deals en handjeklap (cartel gedrag)

Dit bewijst weer hoe onfatsoenlijk en tegen de eigen bevolking onze regering/ Rutte keer op keer blijkt te zijn.

Ik ben beschikbaar voor de kamer vul maar in dat contactformulier!